Portes

Portes Seccionals

Les portes seccionals, són aquelles que s’obren verticalment i que es queden al sostre per poder guanyar esapi. Aquest tipus de diseny, ens ofereix espaci, comoditat i tranquilitat. Les portes seccionals estan perfectament estudiades i muntades per la estanqueitat gràcies a les juntes que tenen una elasticitat i resistencia perfecta per als exteriors e inclemencies.

Porta Seccional

Porta Seccional info

Portes Enrollables

Les portes enrollables s’obren de forma vertical i això ens permet guanyar molt espai als interiors d’on fem la instal·lació. Aquest espai del que parlem, es guanya tant interiorment com exteriorment, ja que al anar cap al sotre i ocupar poc espai, ens dona més llibertat i la instal·lació ocupa menys.

Portes Corredera

Una porta corredera és un tipus de porta que s’obra de manera horitzontal amb un moviment de desplaçament lateral, paral·lel al lloc al que es troba. Existeixen de tipus manual i tambè, sobretot en llocs públics, amb sensors de moviment que detecten les persones i obren la porta de forma automàtica.

Portes Batent

Les portes abatibles o batents són portes que es poden obrir fins a formar un angle de 90°, gràcies a las frontisses que es troben insertades al marc.

Portes Basculants

Les portes basculants son les més utilitzades en l’àmbit residencial i comunitari. Les podem trobar de 1 o 2 fulles pivotants. És el tipus de porta més comú en garatges i comerços.

Portes Ballesta

Les portes ballesta garantitzen la durada en condicions climatològiques adverses. Normalment es monten a exteriors i gairebé sempre a locals i centrs comercials. Son amb perfils galvanitzats amb bombí de seguretat. Poden ser 1 o 2 fulles i fixes o giratòries i no necessiten obra per la seva instal·lació.

Portes Entrada a la vivenda

Les portes d’entrada a la vivenda són les que utilitzem per accedir a casa. Les podem trobar de PVC, de fusta, metàl·liques, de diferents color i amb variats graus de seguretat, reforços, bombís, etc…

Portes Cuirassades

Les portes cuirassades són portes que el marc i la fulla són totalment d’acer. Essent així més ressistents. Els bulons del tancament de la porta són independents, amb el qual van les seccions per separat.

Si teniu qualsevol dubte sobre els sistemes de porta contacteu amb nosaltres sense cap compromís...
CONTACTA